Paylaşın!
İçindekiler 📝

İKahve 5. sayı, yeni hedefler ve mobbing

May 11, 2021

0 Dakika
Banu Akgül
insan kaynakları dergisi

Kültür” konulu 4. sayımızda İKahve Dergisi’nin yeni hedeflerinden bahsetmiş, hedefimizin Avrupa’da da bir dergi çıkarmak olduğunu söylemiştik. Evet, derginin ana destekleyicisi Kolay İK o zamandan beri Avrupa’da büyümeye devam ediyor (Hatta Atina’da dağıttığımız ve bir kafeden paylaşılan fotoğrafta görebileceğiniz kitapçıklarımız oldu, aşağıya bir fotoğrafını ekliyoruz) ama İKahve çeşitli sebeplerden yayınlanamadı. Ekonomik belirsizlikler, pandemi derken herkesin gündemi dağıldı. Fakat bir toparlanma sürecindeyiz ve biz de bu sürece kaliteli içeriklerimizle katkı vermeye devam etmek istedik!

İçeriğini tamamen Kolay İK Ekibi’nin editöryel bağımsızlıkla hazırladığı, iddialı bir sayı ile karşınızdayız: Mobbing’i konuşacağız. Önce mobbing’in tanımından, karşılaşılan farklı mobbing uygulamalarından, hukuki olarak nasıl yaklaşılabileceğinden bahsedeceğiz. İçeride dolu dolu söyleşilerimiz, referans olarak kullanılabilecek içeriklerimizin yanında çalışma hayatınıza renk katabilecek birçok yazı var. 

Son sayımızı 7.000 basmış ve Türkiye’de 61 ile göndermiştik. Bu sayıda, hazır birçok insan da evlerindeyken, hedefimiz Türkiye’nin her iline ulaşmak. Bu yazıyı okuyor ve dergimizin ilgisini çekebileceğini düşündüğünüz birileri varsa bize ulaşın, biz de dergimizi ulaştıralım!

İKahve 5'i ücretsiz talep edin

İKahve Dergisi için oluşturduğumuz ön talep formunu doldurarak dergimiz baskıdan çıkar çıkmaz ilk okuyan siz olun, işte İKahve 5 ön talep formu.

👋
Hemen ücretsiz kullanmaya
başlayın, işinizi kolaylaştırın

Hiçbir kurulum ve kredi kartı gerektirmeden, personel yönetim yazılımını hemen 15 gün boyunca ücretsiz deneyin.

ÜCRETSİZ DENEYİN
Hemen ücretsiz kullanmaya
başlayın, işinizi kolaylaştırın

Hiçbir kurulum ve kredi kartı gerektirmeden, personel yönetim yazılımını hemen 15 gün boyunca ücretsiz deneyin.

ÜCRETSİZ DENEYİN

Start using it now for free, make it easier

Try the personnel management software now for free for 15 days, with no setup and no credit card required.
TRY IT FOR FREE