Paylaşın!
İçerik Başlıkları 📝

İklim için harekete geçelim!

September 19, 2019

0 Dakika
Banu Akgül

Birleşmiş Milletler İklim Zirvesi’nin hemen öncesinde 20 Eylül’de başlayacak ve 27 Eylül’de sonlanacak Küresel İklim Grevi haftası boyunca 137 ülkede 4500’ün üzerinde eylem ve etkinlik düzenlenecek. Biz de Kolay İK olarak bu hareketin bir parçası olmaktan gurur duyuyoruz.

İklim için harekete geçelim!

Dünyanın her yerinde aktivistler, şirketler ve yurttaşlar iklim değişikliği konusunda farkındalık yaratmak için çaba sarf ediyor. Biz de hem çalışma arkadaşlarımızı hem de kullanıcılarımızı bu konuda harekete geçmeye davet ediyoruz. İklim Haber’de yer alan haberden aktaralım: "Birleşmiş Milletler Genel Sekreteri Antonio Gueterres’in çağrısı ile 23 Eylül’de başlayacak Birleşmiş Milletler İklim Eylem Zirvesi’nde devlet liderlerinin iklim eylemini artıracak somut adımlarını duyurmaları bekleniyor. Zirve, Paris İklim Anlaşması’nın hedefleri için kritik bir öneme sahip. 2020 yılında, anlaşmanın hükümlerine göre ülkelerin verdikleri taahhütleri güncellemeleri gerekiyor. IPCC’nin yayımladığı bilimsel raporlar da küresel ısınmayı 1,5 derece sınırında tutmak için zamanın giderek daraldığını ortaya koyuyor. Özellikle devlet liderlerinin, bu küresel krizi önlemek ve küresel sıcaklık artışını 2030 yılı itibariyle 1,5 derece sınırında tutmak için gerekli adımları içeren planları en kısa zamanda ortaya koyması gerekiyor. Devletlerin, iklim eylem planlarını içeren Ulusal Niyet Katkı Beyanları ise bu hedefin hayli uzağında."

Neler yapabilirsiniz?

Siz de sosyal medyadan sesinizi #20EylülİklimGrevi, #BiliminArkasındaBirleş ve #FridaysforFuture etiketleri ile duyurabilirsiniz

Çağrıyı yaygınlaştırmak için aşağıdaki sosyal medya hesaplarını takip edebilir ve paylaşılanları çevrenize duyurabilirsiniz:

Web sitenizden bu çağrıyı duyurabilirsiniz.

Daha fazla bilgi için kampanyanın sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

👋
Hemen ücretsiz kullanmaya
başlayın, işinizi kolaylaştırın

Hiçbir kurulum ve kredi kartı gerektirmeden, personel yönetim yazılımını hemen 15 gün boyunca ücretsiz deneyin.

ÜCRETSİZ DENEYİN
Hemen ücretsiz kullanmaya
başlayın, işinizi kolaylaştırın

Hiçbir kurulum ve kredi kartı gerektirmeden, personel yönetim yazılımını hemen 15 gün boyunca ücretsiz deneyin.

ÜCRETSİZ DENEYİN

Start using it now for free, make it easier

Try the personnel management software now for free for 15 days, with no setup and no credit card required.
TRY IT FOR FREE