Paylaşın!
İçindekiler 📝

Birlikte atlatacağız

February 14, 2023

0 Dakika
Banu Akgül

Merkez üssü Kahramanmaraş olan ve 10 ilimizi etkileyen 7.7 ve 7.6 büyüklüğünde arka arkaya yaşanan depremlerin büyük üzüntüsü içerisindeyiz. Yaşamını yitiren tüm vatandaşlarımızın yakınlarına başsağlığı, yaralılarımıza acil şifalar diliyoruz. Yaşanan bu afetin yaralarını hep birlikte saracağımıza ve dayanışma içerisinde bu zor günleri atlatacağımıza inancımız tam.

Gerek şirketler gerek bireysel bazda bu süreçte herkesin elinden geleni yapmaya çalıştığını biliyoruz. Çabalarınızı, çabalarımızı görmek inanın hepimize birlik olduğumuzda ne kadar güçlü olduğumuzu hissettiriyor. Biz de bu iyileşme sürecinin ilk adımı için çalışmalarımıza başladık.

Çeşitli yardım kuruluşlarına maddi bağış yapan ekip arkadaşlarımızın yaptıkları yardım miktarını ikiye katlayarak gerekli kurum ve kuruluşlara bağışta bulunmaya karar verdik. Şimdiye dek yalnızca ekip arkadaşlarımızdan toplanan nakdi yardım 60.200₺’ye ulaştı. Bu miktarı ikiye katlayarak 120.400₺’ye tamamladık ve ilgili kurumlara bağışımızı gerçekleştirdik.

Deprem bölgelerine ve depremzedelerimize yaptığımız bu desteğin daha başlangıç olduğunun farkındayız. İlerleyen günlerde de maddi ve manevi desteğimizi aynı kararlılıkla sürdürebilmek için yeni fikirler üretiyoruz, doğru adımları atmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Tam bu noktada bu çalışmalarımızın birlik ve beraberlik içerisinde devam edebilmesi için hem birey hem şirket bazında destek olabileceğiniz güvenilir birkaç kurumu listelemek istedik.

Bulunduğunuz il ve ilçedeki belediyelerin yardım ve bağış kampanyaları dışında aşağıdaki kurum ve kuruluşlara desteklerinizi iletebilir hatta gerekli olan kurumlarda gönüllü olarak saha çalışmalarına katılabilirsiniz.

Yaralarımızı hep birlikte saracağımız bu süreçte, birlik olmanın önemine inanıyor buna katkı sağlamayı umuyoruz.

Saygılarımızla,
Kolay İK Ekibi

👋
Hemen ücretsiz kullanmaya
başlayın, işinizi kolaylaştırın

Hiçbir kurulum ve kredi kartı gerektirmeden, personel yönetim yazılımını hemen 15 gün boyunca ücretsiz deneyin.

ÜCRETSİZ DENEYİN
Hemen ücretsiz kullanmaya
başlayın, işinizi kolaylaştırın

Hiçbir kurulum ve kredi kartı gerektirmeden, personel yönetim yazılımını hemen 15 gün boyunca ücretsiz deneyin.

ÜCRETSİZ DENEYİN

Start using it now for free, make it easier

Try the personnel management software now for free for 15 days, with no setup and no credit card required.
TRY IT FOR FREE