Paylaşın!
İçindekiler 📝

İK çalışanları için ücretsiz çevrim içi eğitimler

March 31, 2022

0 Dakika
Banu Akgül

Uzaktan çalışma kavramı son yılların yükselen trendleri arasında yer alıyor. Bu yöntem ülkemizde çok yaygın olmasa da yaşadığımız Covid-19 salgını sebebiyle ansızın birçoğumuzun hayatına girdi.

İK çalışanları için ücretsiz çevrim içi eğitimler

Şirketler hazır olsun veya olmasın, çalışanların özverisi, teknolojinin sağladığı faydalar ve diğer birçok etmenle birlikte işlerimizi ve yapacaklarımızı verimli bir düzene oturtmaya çalışıyoruz. Zorunlu sebepler dışında evde kalmaya gayret ettiğimiz bu dönemde yeteneklerinizi geliştirmek istiyorsanız ilginizi çekeceğini düşündüğümüz, insan kaynakları ve ilgili konular hakkındaki 5 ücretsiz çevrimiçi eğitimi sizin için derledik.

Ücretsiz İK eğitimleri

Uluslararası Liderlik ve Örgütsel Davranış (Bocconi Üniversitesi)

Bocconi Üniversitesi tarafından sunulan bu programda bireysel karar ve grup kararı vermeyi hangi etkenlerin şekillendirdiğini, takım performansını neyin geliştirdiğini veya zayıflattığını ve sosyal ağların nasıl geliştirip kullanabileceği ele alınıyor. “Genellikle önemli kararları nasıl alırsınız? Sizi ne motive ediyor ve başkalarını nasıl motive etmeye çalışıyorsunuz? Bir takımdaki çeşitli beceri ve görüşleri ne kadar başarılı bir şekilde kullanır ve entegre edersiniz?” gibi birçok soruya cevap bulmanızı sağlayacak bu eğitime bakmanızı öneririz.

İş yerinde Kişilik Türleri (Florida Üniversitesi)

Kendinizi, ekibinizi, yöneticinizi ve kuruluşunuzu tanımak kişisel ve iş başarısının anahtarıdır. Florida Üniversitesi eğitmenlerinin hazırladığı bu eğitim çalışma arkadaşlarınızı daha iyi tanımanıza ve ilişkilerinizi daha iyi yönetmenize olanak sağlayacak. Bu programı tamamlayan kişilerin %25'inin somut bir kariyer avantajı elde ettiğini söylemek isteriz.

İnsan Yönetimi Becerileri (CIPD)

Bu eğitim ile işe alım ve teşvik konusunda en iyi uygulama süreçlerini öğreneceksiniz. Ayrıca bireylerin ve ekiplerin nasıl geliştirileceğini ve iyi işyeri performansının nasıl yönetileceğini keşfedeceksiniz.

İnsanları Küresel Bakış Açısından Yönetme (Arizona Eyalet Üniversitesi)

Bu programda, pozitif ve büyüme odaklı çalışan yönetimi ile kurumsal başarıya nasıl ulaşacağınızı öğreneceksiniz. Çalışma ortamında üretkenliği dengelemenin yanı sıra çalışanlar arasındaki çatışmanın nasıl önleneceği, değerlendirileceği ve üstesinden gelineceği stratejilerini de keşfedeceksiniz.

Kariyer yolunda Kolay Akademi yanında! (Kolay İK)

Kolay Akademi, sadece insan kaynakları profesyonelleri için değil aynı zamanda yöneticiler, liderler ve öğrenciler için değerli bilgileri derlediğimiz bir İK eğitim platformu.

Uzmanlar tarafından hazırlanan eğitimler sayesinde, personel yönetiminden performans değerlendirmenin inceliklerine kadar tüm İK trendlerini ve temellerini öğrenirken, ücretsiz olarak indirebileceğiniz podcast, e-kitap gibi eğitimi destekleyici bir dolu kaynaktan da yararlanabilirsiniz.

👋
Hemen ücretsiz kullanmaya
başlayın, işinizi kolaylaştırın

Hiçbir kurulum ve kredi kartı gerektirmeden, personel yönetim yazılımını hemen 15 gün boyunca ücretsiz deneyin.

ÜCRETSİZ DENEYİN
Hemen ücretsiz kullanmaya
başlayın, işinizi kolaylaştırın

Hiçbir kurulum ve kredi kartı gerektirmeden, personel yönetim yazılımını hemen 15 gün boyunca ücretsiz deneyin.

ÜCRETSİZ DENEYİN

Start using it now for free, make it easier

Try the personnel management software now for free for 15 days, with no setup and no credit card required.
TRY IT FOR FREE