tr
Lütfen bir dil seçin

İKahve 5. sayı, yeni hedefler ve mobbing

Tunca Üçer

“Kültür” konulu 4. sayımızda İKahve Dergisi’nin yeni hedeflerinden bahsetmiş, hedefimizin Avrupa’da da bir dergi çıkarmak olduğunu söylemiştik. Evet, derginin ana destekleyicisi Kolay İK o zamandan beri Avrupa’da büyümeye devam ediyor (Hatta Atina’da dağıttığımız ve bir kafeden paylaşılan fotoğrafta görebileceğiniz kitapçıklarımız oldu, aşağıya bir fotoğrafını ekliyoruz) ama İKahve çeşitli sebeplerden yayınlanamadı. Ekonomik belirsizlikler, pandemi derken herkesin gündemi dağıldı. Fakat bir toparlanma sürecindeyiz ve biz de bu sürece kaliteli içeriklerimizle katkı vermeye devam etmek istedik!

HR Metrics 101 e-kitabı Yunanistan Atina’daki bir kafede.

İçeriğini tamamen Kolay İK Ekibi’nin editöryel bağımsızlıkla hazırladığı, iddialı bir sayı ile karşınızdayız: Mobbing’i konuşacağız. Önce mobbing’in tanımından, karşılaşılan farklı mobbing uygulamalarından, hukuki olarak nasıl yaklaşılabileceğinden bahsedeceğiz. İçeride dolu dolu söyleşilerimiz, referans olarak kullanılabilecek içeriklerimizin yanında çalışma hayatınıza renk katabilecek birçok yazı var. 

Son sayımızı 7.000 basmış ve Türkiye’de 61 ile göndermiştik. Bu sayıda, hazır birçok insan da evlerindeyken, hedefimiz Türkiye’nin her iline ulaşmak. Bu yazıyı okuyor ve dergimizin ilgisini çekebileceğini düşündüğünüz birileri varsa bize ulaşın, biz de dergimizi ulaştıralım!

İKahve 5’i ücretsiz talep edin

İKahve Dergisi için oluşturduğumuz ön talep formunu doldurarak dergimiz baskıdan çıkar çıkmaz ilk okuyan siz olun, işte İKahve 5 ön talep formu.

Kolay İK Yönetici Ortak

Hemen kullanmaya başlayın, işinizi geleceğe taşıyın
Dijital Köprü ayrıcalıkları

QNB Finansbank Dijital Köprü Platformu'nun ayrıcalıklarını görmek için tıklayın

Bilgi Alın
15 dakikada Kolay İK'yı tanıyın

Müsait olduğunuz zamanı belirleyin, size Kolay İK uygulamalarını anlatalım

Randevu Oluşturun