Paylaşın!
İçindekiler 📝

Kolay İK'nın ikinci tur yatırım hikayesi

July 11, 2016

0 Dakika
Banu Akgül
Kolay İK'nın İkinci Tur Yatırım Hikâyesi

Bayramın ardından hatta iki bayramın arasında yeni ve güzel haberlerle tekrardan karşınızdayız! Kolay İK her gün sistemini geliştirerek kullanıcılarını mutlu ederken, mutlu kullanıcılarımızla beraber gelen büyüme de yatırımcıları Kolay İK’ya çekmeye devam ediyor.

Kolay İK kısa bir süre içerisinde değerini üçe katlayarak Galata Business Angels, YT Venture Partners, EGİAD, Rolf Schrömgens ve Kıvanç Onan’dan yeni tur yatırımını aldı. Konuyla ilgili Webrazzi haberine buradan ulaşabilirsiniz. Peki Kolay İK bu yatırım ile ne yapacak? Hiç merak etmeyin, bu yatırımı ekibimizi büyütmek, kendimizi tanıtmak, hem ürünümüzü hem de müşteri desteğimizi geliştirmek için kullanacağız.

Kolay İK'nın ilk tur yatırım hikâyesini merak edenler hemen buraya tıklayabilirler.

İkinci tur yatırımın hikâyesine gelirsek, aslında yatırım turu mevcut yatırımcılarımız Melih Ödemiş (Yemeksepeti Kurucusu), Fırat İşbecer (Pozitron Kurucusu), Varol Civil (TEB Yönetim Kurulu Üyesi), Cem Topçuoğlu (TBWA İstanbul CEO’su) ve Ahmet Faralyalı’nın (Mediterra Yatırım Yönetici Ortağı) bizlere güvenerek yeni turda da bizi destekleyeceklerini belirtmeleri ile başladı.

Bunun üzerine Türkiye’nin en değerli iş ağlarından EGİAD yeni melek yatırımcı ağı üzerinden Kolay İK’ya yatırım yapma kararı aldı; Aydın Buğra İlter (ITA Legal & Advisory Ortağı), Ali Barçın (barcin.com Genel Müdürü) ve Williamsburg Capital LLC, EGİAD Melekleri aracılığıyla Kolay İK’ya yatırım yaptılar. EGİAD’ın ilk yatırımlarından biri olarak EGİAD Melekleri’nin diğer topluluklara iyi bir örnek oluşturması, melek yatırımcılığın ne kadar doğru olduğunu göstermesi için Kolay İK olarak elimizden geleni yapacağız.

Bu arada "Kolay İK nedir?" diyenler burayı tıklayarak hızlıca tanıtım videomuza göz atabilirler.

Sonrasında senelerce B2B yazılım sektöründe çalışmış deneyimli bir ekip tarafından kurulan YT Venture Partners, Kolay İK’nın yeni turdaki en büyük destekçilerinden biri oldu. Serkan Erol ve Zuhal İşcan’a bize olan güvenlerinden dolayı tekrar teşekkür ederiz. YT Venture Partners’ın Türkiye yatırım dünyasında bulunduğu nokta ve yatırıma katıldığı aşama itibariyle önemli bir açığı kapatacağını düşünüyoruz.

Bu turumuzda en önemli yatırımcılarımızdan biri de Trivago’nun kurucusu ve CEO’su Rolf Schrömgens oldu. Deneyimli ve başarılı bir girişimcinin aramıza katılmış olmasının yanı sıra yurt dışından bir yatırımcının güvenini kazanabilmiş olmak da bizler için çok önemli.

PayPal Orta Doğu ve Kuzey Afrika Bölge Müdürü Kıvanç Onan’ın Türkiye’deki ilk yatırımını Kolay İK’ya yapmasıyla birlikte bu turdaki yatırımcılarımızı tamamlamış olduk. Aynı zamanda değerli bir mentorumuz olan Kıvanç Onan büyüme sürecimizde bize deneyimleri ile katkı sağlayacaktır.

Bu yatırım sürecinde bize önemli destekleri olan Ayşe İnal’a, en başından beri yanımızda olan KWORKS Girişimcilik Araştırma Merkezi'nden Burak Yaman, Fatih Akşener ve Yusuf Ozan Üstebay’a, GBA içerisinden tüm süreçleri yöneten Ata Uzunhasan ve Catherine Dilmener’e, Türk Telekom PİLOT’a, TEB Girişim Evi’ne, inanılmaz bir özveri ile geç saatlere kadar çalışarak yatırımın tamamlanmasını sağlayan avukatlarımız BTS Legal’den Okan Arıcan ve Müge Minareci’ye, bizlere her zaman destek veren ailelerimiz ve dostlarımıza, son olarak Kolay İK’yı kullanarak bizleri daha güzel işler yapmak için teşvik eden tüm kullanıcılarımıza teşekkür ederiz.

İşinizi kolaylaştırmaya devam edeceğiz...

👋
Hemen ücretsiz kullanmaya
başlayın, işinizi kolaylaştırın

Hiçbir kurulum ve kredi kartı gerektirmeden, personel yönetim yazılımını hemen 15 gün boyunca ücretsiz deneyin.

ÜCRETSİZ DENEYİN
Hemen ücretsiz kullanmaya
başlayın, işinizi kolaylaştırın

Hiçbir kurulum ve kredi kartı gerektirmeden, personel yönetim yazılımını hemen 15 gün boyunca ücretsiz deneyin.

ÜCRETSİZ DENEYİN

Start using it now for free, make it easier

Try the personnel management software now for free for 15 days, with no setup and no credit card required.
TRY IT FOR FREE