Paylaşın!
İçindekiler 📝

Kolay İK, İş Bankası iştiraki Maxis’le daha güçlü

August 20, 2019

0 Dakika
Banu Akgül

İş Bankası’nın girişimcilik ekosisteminin büyümesine katkı sağlayabilecek girişimlere yatırım yapma amacıyla kurduğu Maxis Girişim Sermayesi Portföy Yönetimi AŞ’nin bünyesindeki Yenilikçi Girişim Sermayesi Yatırım Fonu, ilk yatırımını 500 bin dolarla Kolay İK’ya yaptı.

Sürdürülebilir ve ölçeklenebilir iş modeline sahip, teknoloji odaklı yeni nesil girişimlere erken ve ileri aşama girişim sermayesi yatırımı yapmak üzere kurulan Yenilikçi Girişim Sermayesi Yatırım Fonu, 500 bin dolarla katıldığı yatırım turu 1,3 milyon dolar ile tamamlandı.

Bu yatırım turu ile birlikte yurt dışı açılımını hızlandırmayı ve yurt içinde kurumsal pazardaki etkinliğimizi artırmayı amaçlıyoruz.

Şu an Kolay İK’yı kullanan farklı ölçekteki 1500’den fazla şirket ve 200 binden fazla çalışan mevcut. Yurtdışı pazarıyla birlikte daha fazla şirketin işini kolaylaştırmak için büyük bir heyecan ve arzuyla çalışmaya devam ediyoruz.

Pandemide 3 kat büyüyen Kolay İK, Eksim Ventures liderliğinde 2022 yılının Haziran ayında 1.9 milyon dolar yatırım aldı

İnsan kaynakları ve personel yönetim yazılımı Kolay İK, Eksim Ventures liderliğinde Gözde Tech Ventures, Maxis Yenilikçi Girişim Sermayesi Yatırım Fonu, Aktif Ventures Mindvest Fonu ve Galata Business Angels’ın katılımı ile 1.9 milyon dolar yatırım aldı. Yazının devamını okumak için tıklayın.

👋
Hemen ücretsiz kullanmaya
başlayın, işinizi kolaylaştırın

Hiçbir kurulum ve kredi kartı gerektirmeden, personel yönetim yazılımını hemen 15 gün boyunca ücretsiz deneyin.

ÜCRETSİZ DENEYİN
Hemen ücretsiz kullanmaya
başlayın, işinizi kolaylaştırın

Hiçbir kurulum ve kredi kartı gerektirmeden, personel yönetim yazılımını hemen 15 gün boyunca ücretsiz deneyin.

ÜCRETSİZ DENEYİN

Start using it now for free, make it easier

Try the personnel management software now for free for 15 days, with no setup and no credit card required.
TRY IT FOR FREE